Cum este cel mai bine de procedat un cazul unei Afaceri Mici în Belgia!

Aveți o companie mică în Belgia!

Daca aveți o cifra de afaceri ce nu depășește 25.000 de euro, puteți sa optați pentru regimul TVA al ” Francizei de Afaceri Mici “. În acest caz, nu trebuie să percepeți TVA-ul clienților dumneavoastra dar nu îl puteți recupera pe cel pe care îl plătiți pentru contul dumneavoastră profesional. Și, ca urmare, nu mai trebuie să depuneți declarații de TVA periodice.

Nu acordați numărul dumneavoastră de TVA din 01.10.2018. Cel puțin dacă îl folosiți cu un antreprenor pentru a efectua o muncă in domeniul constructiilor. Dacă îl dați , el de multe ori el asuma greșit, că sunteți plătitor de TVA și vă face o factură cu autoliquidación, el nu mai poate face asta deoarece vor fi consecințe care vor veni.

Autoritățile fiscale pot solicita apoi pe TVA – ul datorat , cu dobândă și majorare. Acest lucru sa schimbat din 01.10.2018, prin faptul că rolurile sunt inversate.

Acum … Legea vă interzice să comunicați antreprenorului numărul de TVA al afacerii dumnvoastre mici, astfel încât să vă poată calcula corect factura, adică cu cererea de TVA.

Având în vedere această interdicție expresă legală de a comunica numărul de TVA al afacerii dumneavoastră mici unui antreprenor, acum vă reveni că administrarea TVA-ului sa va solicite TVA-ul datorat în caz de eroare ….

Pentru mai multe informații și programări ne puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook :

Consultanță Administrație Educatie sau Filip Nicu Angelo

Website :

http://www.consultantasiadministratie.com

Numărul de telefon la care ne puteți contacta este : +32 496 06 50 18 Filip Nicu Angelo.

E-mail :
info.acconsulting.be@gmail.com

filip.acconsulting@gmail.com

Va mulțumim,

Biroul de consultanță se află pe : Quai du Commerce 48, 1000 – Brussels (lângă stația de Metro Ijzer, tram 51, bus Delijn 250. 232. 251. 230).

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne contactați pentru eventuale întrebări răspunsuri și programări!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: